Perintäneuvottelija - Turku, Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Modhi Finland Oy on osa pohjoismaista Modhi -konsernia, joka on erikoistunut saatavien ostoon ja perintäpalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa avoimia laskusaatavia koskevissa asioissa. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi pohjoismaiseksi toimijaksi. Toimimalla osana pankkikonsernia meillä on kasvun edellyttämä vankka pääomapohja. Hyödynnämme modernia teknologiaa, ja pidämme huolen siitä, että ammattitaitoisen henkilöstömme osaaminen on aina ajantasaista ja sujuvaa. Kaiken toimintamme ytimessä on inhimillinen ja joustava palvelu. Konsernimme omistaa norjalainen SpareBank 1 Gruppen AS, joka on osa SpareBank 1 -allianssia. SpareBank 1 -allianssi koostuu 14 itsenäisestä säästöpankista ja sen piirissä työskentelee noin 6500 ammattilaista.

 
Etsimme yhteistyössä Modhi Finland Oy:lle perintäneuvottelijoita kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ sijaitsee Turun toimipisteellä, mutta työtä on mahdollista tehdä myös Helsingissä.  

Tehtävän kuvaus

Perintäneuvottelijana vastuullasi on asiakaspalvelutehtävät Modhi Finland Oy:n arvojen mukaisesti, asiakaslähtöisesti ja inhimillisesti. Asiakaspalvelussa hoidetaan sekä yritys- että kuluttajasaatavia aina muistuttamisesta oikeudelliseen perintään asti, joten pääset hoitamaan erilaisia työtehtäviä koko perintäketjun osalta. Lisäksi myyntireskontran tehtävät ovat osana asiakaspalvelua. Työskentelet tiimin ohjeiden mukaan, mutta Modhi Finland Oy:llä kehitämme jatkuvasti toimintatapoja ja toivommekin, että tuot rohkeasti uudet ja raikkaat näkemyksesi esille.  
Yritys kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, joten toivomme sinulta ratkaisukeskeistä asennetta ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä. Tilanteet saattavat olla hektisiä ja vaihtua äkillisesti, mutta et saa myöskään kaihtaa rutiineja, sillä niitäkin löytyy. Kunhan olet reipas ja positiivinen, viihdyt varmasti. 

Toivomme sinulta 

  • kokemusta perintäalan asiakaspalvelutehtävistä ja/tai myyntireskontran hoidosta 
  • ratkaisukeskeistä asennetta, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta 
  • hyviä viestintä- sekä vuorovaikutustaitoja 
  • vahvaa suomen kielen taitoa sekä pärjäät hyvin englannin kielellä. Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen.  
  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi) 

Tarjoamme sinulle  

  • paikan alan modernin toimijan riveissä
  • tiimin, jossa on hyvä yhteishenki sekä iloinen ja reipas tekemisen meininki
  • laajan työterveyshuollon
  • lounas- ja liikunta/kulttuuriedun 
  • etätyöskentelymahdollisuus 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 513 5157,  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Eilakaisla toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.  
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot