(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvottelija Helsinkiin
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme ruotsin kielen taitoista perintäneuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Perintäneuvottelijana tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä vastuu nimettyjen toimeksiantaja-asiakkaiden perintäyhteistyöstä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaista asiakaspalvelua, joten toivomme että eettinen, kunnioittava ja vastuullinen tapa toimia on sinulle luontainen.

Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, joten odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, mutta toisaalta myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja ottaa vastuu tehtävistäsi. Tarvitset työssäsi kattavaa perintäprosessin tuntemusta sekä sujuvaa ruotsin ja englanninkielen taitoa, lisäksi asiakaspalvelukokemus on etu.

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat edut. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Jos olet etsimämme reipas ja aikaansaava henkilö, hae tehtävään viimeistään 29.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Nina Kujanpää, p. 050 593 9504.

Siirry hakulomakkeelle