(Poistunut julkaisusta)

PERINTÄNEUVOTTELIJA / -ASIANTUNTIJA
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit valtakunnallisesti panostavat jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Keskittäminen on lisännyt Kepan palveluvolyymiä ja tehtäviä. Vahvistamme nyt yksikköämme palkkaamalla

Perintäneuvottelijoita/-asiantuntijoita Perintä- ja luotonvalvontapalveluihin vakituisiin työsuhteisiin Helsinkiin.

PERINTÄNEUVOTTELIJAN/-ASIANTUNTIJAN ROOLI YLIVERTAISEN ASIAKASKOKEMUKSEN MAHDOLLISTAJANA

Luotonvalvonta- ja perintäpalveluiden velkajärjestely ja yrityssaneeraustiimissä hoidetaan osuuspankkien velkajärjestelyt ja yrityssaneeraukset.

Työtehtäviisi kuuluu keskitettyjä velkajärjestelytehtäviä, joita hoidetaan voimassa olevien velkajärjestelyohjeiden, perintäpalveluiden prosessimallinnuksen ja velkajärjestelyryhmän ja OP-perinnän välisen työnjakosopimuksen mukaisesti. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana sekä huolehdit omalta osaltasi jatkuvasta osaamisen kehittämisestä, jotta pysyt mukana OPn muutosmatkassa.

OPn toiminnan keskiössä on ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaan toimiminen. Olisiko rooli Perintäneuvottelijana urasi seuraava kehitysaskel?

Tehtävän keskeinen tavoite:

 • hoitaa velkajärjestelytehtäviä voimassa olevien velkajärjestelyohjeiden, perintäpalveluiden prosessimallinnuksen ja velkajärjestelyryhmän ja OP-perinnän välisen työnjakosopimuksen mukaisesti 
 • roolistasi riippuen osallistuminen toiminnan kehittämiseen ja tiedon perehdyttämiseen

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista, mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Ideaalilta perintäneuvottelijalta löytyy perintä-, ulosotto- ja velkajärjestelyasioiden monipuolista osaamista, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaitoja.

Perintäasiantuntijan työskentely edellyttää lisäksi perintään liittyvän juridiikan osaamista, vakuusoikeudellisten säännösten ja ohjeiden tuntemista. vakuussovelluksen sekä perintä- ja korvausjärjestelmän osaamista. Työ edellyttää kykyä suoriutua vaativista asiakaspalvelutilanteista sekä hyvää neuvottelutaitoa, paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan.

Korostamme valintakriteereissä:

 • itsenäistä ja aloitteellista otetta työhön
 • aiempaa rahoitusosaamista
 • OP järjestelmien mm. vakuussovelluksen ja luottokaupan tuntemusta
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä taitoja
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi
 • englannin kielen taitoa
 • motivaatiota oppia uutta ja laajentaa osaamista

Lisäksi korostamme valintakriteereissä asiantuntijaroolin osalta:

 • vahvaa rahoitusprosessien tuntemista ja osaamista
 • yritysrahoituksen tuntemus on eduksi
 • kokonaisvastuun ottamista prosessin mukaisten tehtävien hoidosta ja toimintatapojen kehittämisestä
 • valmiutta toimia perehdyttäjänä valmentavalla otteella, ohjeistusten laatiminen ja päivittäminen

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 19.2.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Minna Laitiseen. Minnan tavoitat numerosta 040 8682908 to 15.2.2018 klo 11.00-12.30.