(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvojia
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt vakituista ja määräaikaisia perintäneuvojia S-Pankin Operaatioihin Perintä ja valvontapalvelut -tiimiin Helsinkiin. Määräaikaisuudet ovat kestoltaan 1.3.18–31.8.2018 / 31.8.2020. Meillä on määräaikaisuuksia avoinna myös kesän ajaksi (1.5.2018—31.8.2018). Ilmoitathan hakemuksessasi, mistä paikasta olet kiinnostunut.

Tehtäviisi kuuluvat
- asiakaspalvelu puhelimitse sekä kirjallisesti.
- maksusuunnitelmien tekeminen ja seuranta.
- luotonvalvonnan taustatöihin liittyvät tehtävät.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta, neuvottelutaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja pitkäjänteisyyttä sekä molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa. Eduksesi lasketaan kokemus rahoitus- tai pankkialalta sekä englannin kielen taito.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- hyvät mahdollisuudet kehittyä yksilönä ja olla osana innovatiivista työyhteisöä.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.


Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa Perintä ja valvontapalvelut -tiimin palveluesimies Petra Laakso-Törmä 13.2.2018 klo 13–14.30 puh. 050 354 4547.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lisäksi asunnon rahoittamisessa apuna ovat ajanvarauksella palvelevat S-Pankkiirit. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat S-ryhmä (75 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.