(Poistunut julkaisusta)

Perintäneuvoja
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen

Haemme nyt kolmea perintäneuvojaa Tili- ja luottoriskit -yksikköön Helsinkiin. Yksi tehtävistä on vakituinen kaksi määräaikaista, 31.8.2020 asti ja 31.10.2020 asti. Ilmoitathan hakemuksessa mihin tehtävään haet

Tehtäviisi kuuluvat
- asiakaspalvelu puhelimitse sekä kirjallisesti.
- maksusuunnitelmien tekeminen ja seuranta.
- luotonvalvonnan taustatöihin liittyvät tehtävät.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta, neuvottelutaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja pitkäjänteisyyttä sekä molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa. Eduksesi lasketaan kokemus rahoitus- tai pankkialalta sekä englannin kielen taito.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- mahdollisuuden kehittyä ja olla osana innovatiivista työyhteisöä.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/
Lisätietoja tehtävästä antaa Perintä ja valvonta -tiimin palveluesimies Petra Laakso-Törmä 10.7.2018 klo 14-15 ja 17.7.2018 klo 13-14 puh. 050 354 4547.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.8.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.