(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijöitä Tampereelle
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Olisitko sinä seuraava intrumlainen?

Haemme nyt vahvistusta jälkiperinnän tiimeihimme Tampereelle. Perintäkäsittelijänä hoidat erilaisia perintään liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jossa pääset oppimaan paljon uutta ja haastamaan itseäsi päivittäin.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimistotyöstä, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen, aikaansaava ja palveluhenkinen asenne. Tarvitset työssä myös numerotarkkuutta sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Edellytämme lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä  sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on etu.

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa, Tulli Business Parkissa.

Haemme henkilöitä sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaiset työsuhteet ovat kestoltaan noin vuoden mittaisia ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 29.1.2020, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa tiimipäällikkö Tiina Åkerblad, p. 040 558 4062.

Käy myös Instagram-tilillämme @intrum_suomi kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on!