(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä
Debtia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme Debtialle yhtä

yhtä kokoaikaista perintäkäsittelijää

toistaiseksi voimassaolevaan vakituiseen työsuhteeseen Turkuun

Voit olla jo hyvinkin kokenut perinnän ammattilainen tai henkilö, joka on vasta työuransa alkutaipaleella, mutta innostunut ja motivoitunut alalle.

 

Viihdyt meillä, kun

Kykenet ja haluat työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, mikä tarkoittaa sitä, että tilanteet saattavat olla hektisiä ja vaihtua äkillisesti. Meillä ei myöskään aina ole valmiina kiveen kirjattuja toimintamalleja kaikkiin tilanteisiin, joten sinun pitää olla reipas, positiivinen ja itseohjautuva etkä saa pelätä tarttua toimeen. Et saa toisaalta myöskään kaihtaa rutiineja, sillä niitäkin löytyy. Olet ulospäinsuuntautunut ja viihdyt muiden ihmisten parissa.

 

Toivottu osaaminen

  • ratkaisukeskeinen asenne, itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
  • omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä osaat ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti
  • vahva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito sekä pärjäät hyvin englannin kielellä. Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen.
  • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Perintäkäsittelijänä vastuullasi on asiakaspalvelutehtävät arvojemme mukaisesti, asiakaslähtöisesti ja inhimillisesti. Ensisijaiset työtehtävät ovat puhelinperintä sekä asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelussamme hoidetaan sekä yritys- että kuluttajasaatavia aina muistuttamisesta oikeudelliseen perintään asti, joten pääset myös hoitamaan erilaisia työtehtäviä koko perintäketjun osalta. Työskentelet tiimin ohjeiden mukaan, mutta kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja toivommekin, että tuot rohkeasti uudet ja raikkaat näkemyksesi esille. Matkan varrella oma asiantuntijuutesi vahvistuu. Työkavereinasi on tiimi, jossa on hyvä yhteishenki sekä iloinen ja reipas tekemisen meininki. Tarjoamme työterveyshuollon lisäksi lounas- ja liikunta/kulttuuriedun. Voit halutessasi myös työskennellä joustavasti etänä. Haluamme, että viihdyt pitkään meillä.

Tunnemme alan vahvasti ja annamme kaiken tukemme ja tietomme käyttöösi, jotta menestyisit!

 

Heräsikö tarve lisätiedolle? Kysymyksiisi vastaa mielellään tuotantopäällikkömme Emma Kumén 16.10.2020 klo 14-15 ja 26.10.2020 klo 9-10. Emman tavoitat puhelimitse numerosta 040 820 1576.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi viimeistään 30.10.2020 sähköpostitse rekrytointi@debtia.fi. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaamme prosessin edetessä.