(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme nyt Helsingin toimistollemme perintäkäsittelijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Perintäkäsittelijämme toimivat osana asiantuntevaa perintätiimiä, ja hoitavat erilaisia perintään liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimistotyöstä sekä positiivinen, aikaansaava, tarkka ja palveluhenkinen asenne. Innostut asiakkaittesi ongelmien ratkomisesta ja nautit ylivertaisen palvelukokemuksen tuottamisesta. Edellytämme tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu. Toivomme lisäksi, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja osana asiantuntevaa tiimiä.

Työporukassamme on paikka tehokkaalle tiimipelaajalle. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on määräaikainen kestäen vuoden 2020 maaliskuun loppuun.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 4.8.2019, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Siirry hakulomakkeelle