(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Jatkuvan kasvumme myötä etsimme Turun toimistomme huippuosaajien joukkoon osaavaa:

 

PERINTÄKÄSITTELIJÄÄ

 

Tehtävässä toimit osana asiantuntevaa perintätiimiä ja hoidat laajasti erilaisia perintään liittyviä tehtäviä. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko perintäprosessin hoitaminen, joten siksi tehtäväsi ovat hyvin monipuolisia. Lisäksi asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostilla on osa päivittäistä vastuutasi.

Voit olla joko kokeneempi perintäosaaja tai uransa alussa oleva innokas oppija. Olet kuitenkin kerryttänyt jo hyvän osaamisen perintään ja luotonhallintaan liittyvistä tehtävistä, joten aiempi kokemus perintäyrityksessä työskentelystä antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Olet myös tottunut toimimaan asiakaspalvelutehtävissä ja omaat positiivisen palveluasenteen niihin. Kykenet hoitamaan prosesseja alusta loppuun itsenäisesti sekä työskentelemään analyyttisesti. Aikaansaava, tarkka ja proaktiivinen työskentelyotteesi tekee sinusta luotettavan toimijan tiimissäsi. Hyvä kielitaito (suomi, englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme joustavasti erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammatillisesti aidosti kansainvälisessä yrityksessämme. Matalahierarkisen organisaatiomme työilmapiiri on rento ja meillä on hauskaa tehdä työtä asiantuntevien ja osaavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Turun keskustassa. Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

 

Hae nyt!

 

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 18.11. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt.

 

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsin HR Advisor Joakim Lindholm (p.044 331 8607) pe 9.11. klo 8-10 ja to 15.11. klo 14-16.