(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme perintäkäsittelijää jälkiperintään Tampereelle noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Perintäkäsittelijänä toimit yhteistyössä luotonhallintapalveluiden tiimien kanssa ja tehtäviisi kuuluvat mm. vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän tehtävät, sekä asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta ennen muuta asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja ratkaisuhakuista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja halua ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Kaupallinen koulutus sekä ruotsin ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työporukassamme on paikka tehokkaalle tiimipelaajalle. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat edut. Maksamme luottotieto- ja perintäalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot.

Jos olet etsimämme reipas ja aikaansaava henkilö, hae tehtävään viimeistään 31.7.2018 tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!