(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Työnkuva

Liiketoiminnan kasvaessa haemme nuorekkaaseen ja dynaamiseen työyhteisöömme perintäkäsittelijää Turun toimistoon. Perintäkäsittelijä toimii osana asiantuntevaa perintätiimiä ja hoitaa erilaisia perintään liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Työtehtävät ovat monipuolisia ja kattavat koko perintäprosessin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kaupallinen koulutus sekä kokemus perintään ja luotonhallintaan liittyvistä tehtävistä auttavat menestymään tehtävässä. Henkilönä toivomme sinun olevan aikaansaava, tarkka ja omaavan positiivisen palveluasenteen. Hyvä kielitaito (suomi, englanti ja ruotsi) katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäivätyön ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kansainvälisessä, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Matalahierarkisen organisaatiomme työilmapiiri on rento ja meillä on hauskaa tehdä työtä asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Turun keskustassa. Lisäksi me tarjoamme kattavat henkilöstöedut (mm. sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu sekä tarjoilut toimistolla).

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry.fi@arvato.com viimeistään keskiviikkona 16.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Karita Tuhkanen maanantaina 14.5.2018 klo 9-15 puh. 020 7229 487.