Perintäkäsittelijä - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021
Arvato Financial Solutions on toimialansa johtava, Euroopan kolmanneksi suurin integroitujen rahoituspalvelujen tarjoaja ja osa Bertelsmann-konsernia. Arvato palvelee mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollossa toimivia toimeksiantajia saatavien perinnässä ja tavoitteena on asiakaslähtöisellä asenteella auttaa löytämään parhaita ratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden erilaisiin tilanteisiin. Arvatolla työskentelee yli 70 000 työntekijää ja toiminta on keskittynyt yli 40 maahan. Suomen toiminta on sijoittunut sekä Helsinkiin että Turkuun ja palvelut keskittyvät rahoituksen, laskutuksen ja perinnän palveluihin. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa https://finance.arvato.com.

Etsimme asiakkaallemme Arvatolle asiakaspalveluhenkisiä, reippaita ja toimeen tarttuvia perintäkäsittelijöitä osaksi Turun toimiston asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä.

 
Perintäkäsittelijänä hoidat laaja-alaisesti saatavien hallintaan liittyviä tehtäviä. Neuvottelet asiakkaiden ja toimeksiantajien kanssa erääntyneisiin laskuihin liittyvistä toimenpiteistä, sovit maksusuunnitelmia ja toimit tiiviissä yhteistyössä käräjäoikeuksien ja Ulosottolaitoksen kanssa. Asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköisissä kanavissakin on osa päivittäistä vastuutasi.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vastuullisuutta sekä itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy ratkaisukeskeisyyttä, paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön. Toimit tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa. Lisäksi omaat hyvät suulliset ja kirjalliset taidot englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Aikaisempi kokemus puhelinasiakaspalvelusta ja perintäliiketoiminnasta on luonnollisesti hyvä tausta, mutta tärkeintä on, että koet asiakaspalvelutyön omaksesi ja olet innostunut oppimaan uutta.

Tarjoamme työn tekemiseen tarvittavan kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä perintäalan ammattilaiseksi. Arvatolla pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin sekä saat olla tärkeä osa tiimiä, jossa mielipiteilläsi on merkitystä.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Helinä Lehto +358 50 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot