(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä Tampereelle
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä työyhteisöä.

Olisitko sinä seuraava intrumlainen?

Haemme nyt vahvistusta jälkiperinnän tiimiimme Tampereelle. Perintäkäsittelijänä hoidat erilaisia perintään liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jossa pääset oppimaan paljon uutta ja haastamaan itseäsi päivittäin.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimistotyöstä, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen, aikaansaava ja palveluhenkinen asenne. Tarvitset työssä myös numerotarkkuutta sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Edellytämme lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä  sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on etu.

Meillä työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa, Tulli Business Parkissa. Tarjoamme myös joustavan mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Käy myös Instagram-tilillämme @intrum_suomi kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on noin vuoden määräaikainen sijaisuus. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tiina Åkerblad, p. 040 558 4062.

Hakuaika päättyy 3.2.2021.

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava intrumlainen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian!