(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä osa-aikainen lomasijainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Toimeksiantajamme on Pirkanmaalla toimiva perintäalan yritys. He etsivät nyt kiireisellä aikataululla kauttamme osa-aikaista perintäkäsittelijää kesäloman ajaksi. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde ja alkaa viikolla 21 ja kestää elokuuhun asti.

Perintäkäsittelijän työtehtävät koostuvat asiakaspalvelusta, toimeksiantojen tallennuksesta ja käsittelystä, päämieslaskutuksesta ja puhelimitse tapahtuvasta perinnästä. Tehtäviin opastetaan tehtävän alkaessa.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja aikaisempaa työkokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä sekä puhtaita luottotietoja. Tehtävä edellyttää hyvää taulukkolaskenta, Exelin osaamista sekä numero tarkkaa työskentelyä. Tekijältä toivotaan lisäksi korrektia ja ystävällistä, mutta napakkaa työskentelytapaa. Aikaisempi työkokemus perintäalalta katsotaan hakijan ehdottomaksi eduksi. Tehtävään valittavalle EU Tietosuoja-asetuksen mukainen salassapitosopimus.

Työtä tehdään tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16. Työsuhteessa noudatetaan Luotto- ja perintäalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.