(Poistunut julkaisusta)

Perintäkäsittelijä Helsinkiin
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana kansainvälistä työyhteisöä.

Olisitko sinä seuraava intrumlainen?

Haemme nyt perintäkäsittelijää vahvistamaan Globaaliperinnän tiimiämme Helsinkiin. Perintäkäsittelijänä hoidat erilaisia perintään liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jossa pääset oppimaan paljon uutta ja haastamaan itseäsi päivittäin.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimistotyöstä, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen, aikaansaava ja palveluhenkinen asenne. Tarvitset työssä myös numerotarkkuutta sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Edellytämme lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tiimissä pääset käyttämään myös ruotsin kielen taitoa, joten sen hallitseminen on ehdoton etu.

Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä ja tarjoamme myös joustavat mahdollisuudet etätyöhön. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Käy myös Instagram-tilillämme @intrum_suomi kurkkaamassa millaista intrumlaisten arki on!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on vakituinen. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Noora Ryhänen, puh. 050 531 0951. Tavoitat hänet parhaiten maanantaina 14.9. klo 10-11 ja torstaina 17.9 klo 15-16.

Jos kiinnostuksesi heräsi, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 20.9.

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava intrumlainen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian!