Perintäkäsittelijä  (Debt Collection Handling Officer)
Arvato Finance

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Oletko sinä asiakaspalveluhenkinen ja tartut reippaasti toimeen? Mikäli kyllä, saatat hyvinkin olla hakemamme

Perintäkäsittelijä  (Debt Collection Handling Officer)

Tehtävässä toimit osana asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä ja hoidat laaja-alaisesti saatavien hallintaan liittyviä tehtäviä. Perintäkäsittelijänä neuvottelet asiakkaiden ja toimeksiantajien kanssa erääntyneisiin laskuihin liittyvistä toimenpiteistä, sovit maksusuunnitelmia ja toimit tiiviissä yhteistyössä käräjäoikeuksien ja Ulosottolaitoksen kanssa. Asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköisissä kanavissakin on osa päivittäistä vastuutasi.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vastuullisuutta sekä itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy ratkaisukeskeisyyttä, paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön. Toimit tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa. Lisäksi omaat hyvät suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Aikaisempi kokemus perintäliiketoiminnasta on luonnollisesti hyvä tausta, mutta tärkeintä on,että olet koet asiakaspalvelutyön omaksesi ja olet innostunut oppimaan uutta. Tarjoamme työn tekemiseen tarvittavan koulutuksen.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana (29.1.2021 saakka), ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Lead Hannu Marjakangas, puh. 0400 796 828.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot