Perintäasiantuntija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Oletko perinnän ammattilainen? Saammeko sinusta avainhenkilön osaksi juridisen perinnän asiantuntijatiimiä?

 

Haemme nyt OP:n Perintä- ja Luotonvalvonta–yksikköön Perintäasiantuntijaa OP Perintä -tiimiin Helsinkiin. 
 

PERINTÄASIANTUNTIJA


OP Perintä- tiimissä hoidetaan osuuspankkien juridinen perintä kokonaisuudessaan sisältäen jälkiperintäsaatavien hoidon ja suoritusten kirjaukset sekä tilitykset. Perintäasiantuntijana hoidat osuuspankkien perintää ryhmän prosessimallinnuksen, kokonaishoitosopimuksen ja perinnän kokonaishoidon ohje asiakaspankeille –ohjeen mukaisesti.


Vastaat eri pankeista tulevien perintäkokonaisuuksien hoidosta ja töiden suunnittelusta ja organisoimisesta sekä useiden eri määräaikojen noudattamisesta. Perintäasiantuntijana vastuullasi on Osuuspankkien saatavien oikeudellinen perintä OP Perintä -tiimissä. Tehtävänkuvasi on monipuolinen, sisältäen:


•    Osuuspankkien perinnän kokonaisvaltainen hoitaminen
•    Luottojen irtisanomiset ja irtisanomisten peruutukset sekä näihin toimiin liittyvät muut tekemiset.
•    Haastehakemusten laatiminen ja siihen liittyvät tehtävät.
•    Ulosottohakemusten ja vakuuksien realisointipyyntöjen sekä realisointeihin liittyvien valvontojen laatiminen ja muiden realisointeihin liittyvien työtehtävien       hoitaminen.
•    Konkurssien kokonaisvaltainen hoitaminen.
•    Luottotappioesitysten tekeminen pankille, vahinkoilmoitusten ja korvaushakemuksen tekeminen ns. ammattitakaajille kuten esim. Finnveralle, Valtiokonttorille ja Takuu-Säätiölle.
•    Erinäiset muut saatavien perintään liittyvät perintäasiantuntijan työtehtävät sekä oikeudellisten ongelmatapausten selvittely yhteistyössä yksikön muiden perintäasiantuntijoiden ja lakimiesten kanssa.
•    Viranomaisten erityisesti käräjäoikeuksien ja ulosottovirastojen sekä osuuspankkien ja asiakkaiden perintää koskevien puhelin- ja sähköpostitiedustelujen hoitaminen

 

 

Meillä työskentely ja työyhteisösi

 

Työskentelemme joustavasti etänä ja toimistolla sopimuksen mukaan. Tulet työskentelemään kooltaan noin 30 henkilön huipputiimissä, yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.  Miellä pääset jakamaan osaamistasi ja myös syventämään ammattitaitoasi.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

 


Oletko etsimämme henkilö?


Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on aikaisempaa kokemusta ja osaamista perinnän hoidosta. Työkokemustasi tukee soveltuva rahoitusalan koulutus ja/tai työkokemus. Kokemus vakuudellisten pankkisaatavien parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Suomen kielen taitosi on sujuvaa suullisesti ja kirjallisesti. Mikäli hallitset myös ruotsin kielen, on siitä etua tehtävää hoidettaessa. 

 

 

Miten tästä eteenpäin?

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään ti 28.9.2021 OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Karo Kaisko puhelimitse (050 491 7438) pe 17. ja 24.9.21 klo 13–14 tai karo.kaisko(at)op.fi.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499043
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki