Perintäasiantuntija
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Onko asiakaslähtöinen perintä sinullekin sydämen asia? Hienoa, meille se nimittäin on! Jos vastasit kysymykseen kyllä, suosittelemme lämpimästi, että jatkat lukemista eteenpäin.  

Haemme nyt lakiosastollemme Hekan pääkonttorille perintäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaslähtöisen perinnän pariin.  

Hekan lakiosastolla hoidetaan Hekan vuokra- ja asukaslaskutussaatavien perintä käräjäoikeudessa sekä vastataan Hekan perintäprosessin kehittämisestä ja perinnän raportoinnista. 

Perintäasiantuntijana vastuullasi on Hekan vuokra- ja asukaslaskutussaatavien oikeudellisen perinnän toimeksiantoja. Vastaat yhteistyössä lakiosaston tiimikavereidesi kanssa perinnän prosessien, ohjeistusten ja käytäntöjen kehittämisestä. Neuvot ja koulutat henkilökuntaa perintään liittyvissä kysymyksissä.  

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on oikeustradenomin koulutus tai muu vastaava soveltuva koulutus. Sinulla on mielellään aiempaa työkokemusta perintätehtävistä tai olet opinnoissasi perehtynyt perinnän maailmaan. 

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, huolellinen ja pyrit löytämään ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Sinulla on aikaansaava ja innostunut asenne. Työskentelet itsenäisesti, mutta sujahdat myös loistavasti mukaan työryhmätyöskentelyyn, jossa on eri ammattiryhmien edustajia.  

Arvostamme sitä, että viestit perinnästä selkokielisesti ja ymmärrettävästi. Laadit sujuvasti erilaisia kirjallisia materiaaleja ja ohjeita. Olet myös valmis osallistumaan henkilökunnalle järjestettävien koulutusten toteuttamiseen. 

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä helmikuun aikana. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan kanssasi.

 Mitä me tarjoamme? 

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut kuten lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit. Panostamme työhyvinvointiin ja henkilöstön henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen monin tavoin, esimerkiksi tukemalla liikuntaharrastuksia ja tarjoamalla hierontaedun sekä liukuvan työajan järjestelyt.
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä.
 • Ammattitaitoisen tiimin ja mahtavat kollegat, tiimissämme on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan. 


Miten haet?

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 25.1.2021 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan. 

Esikarsintavaiheessa kutsumme mahdollisesti hakijat videohaastatteluun. Videohaastattelukutsun lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Sanna Auressalmi sanna.auressalmi@hekaoy.fiHelsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 50 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla. Hekalla on viisi aluetoimistoa eli Hekan etelän, idän, kaakon, koillisen ja lännen toimistot, jotka vastaavat Hekan kohteiden isännöinnistä ja huollosta sekä asiakaspalvelusta. Yhtiön talous- ja henkilöstöhallinto sekä erityisasuntojen hallinnointi on keskitetty pääkonttorille, joka ohjaa toimistojen toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Hekassa työskentelee yli 650 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka. Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1411359
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Nina Haapalainen (nina.haapalainen (a) hekaoy.fi)
 • Puhelin: 0957674944
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa