(Poistunut julkaisusta)

Perintäasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt OP:n Perintä- ja Luotonvalvonta–yksikköön Perintäasiantuntijaa OP Perintä -tiimiin. 

 

PERINTÄASIANTUNTIJA

 

OP Perintä- tiimissä hoidetaan osuuspankkien juridinen perintä kokonaisuudessaan sisältäen jälkiperintäsaatavien hoidon ja suoritusten kirjaukset sekä tilitykset. Perintäasiantuntijana hoidat itsenäisesti sinulle vastuutettujen osuuspankkien perintää ryhmän prosessimallinnuksen, kokonaishoitosopimuksen ja perinnän kokonaishoidon ohje asiakaspankeille –ohjeen mukaisesti. Vastaat eri pankeista tulevien perintäkokonaisuuksien hoidosta ja töiden suunnittelusta ja organisoimisesta sekä useiden eri määräaikojen noudattamisesta.

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Perintäasiantuntijana vastuullasi on osuuspankkien saatavien oikeudellinen perintä OP-Perintä -tiimissä. Tehtävän kuvaan sisältyy:

  • Nimettyjen osuuspankkien perinnän kokonaisvaltainen hoitaminen
  • Luottojen irtisanomiset ja irtisanomisten peruutukset sekä näihin toimiin liittyvät muut tekemiset.
  • Haastehakemusten laatiminen ja siihen liittyvät tehtävät.
  • Ulosottohakemusten ja vakuuksien realisointipyyntöjen sekä realisointeihin liittyvien valvontojen laatiminen ja muiden realisointeihin liittyvien työtehtävien hoitaminen.
  • Konkurssien kokonaisvaltainen hoitaminen.
  • Luottotappioesitysten tekeminen pankille, vahinkoilmoitusten ja korvaushakemuksen tekeminen ns. ammattitakaajille kuten esim. Finnveralle, Valtiokonttorille ja Takuu-Säätiölle.
  • Erinäiset muut saatavien perintään liittyvät perintäasiantuntijan työtehtävät sekä oikeudellisten ongelmatapausten selvittely yhteistyössä yksikön muiden perintäasiantuntijoiden ja lakimiesten kanssa.
  • Viranomaisten erityisesti käräjäoikeuksien ja ulosottovirastojen sekä osuuspankkien ja asiakkaiden perintää koskevien puhelin- ja sähköpostitiedustelujen hoitaminen.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta ja osaamista perinnän hoidosta. Kokemus vakuudellisten pankkisaatavien parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Sujuva suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rahoitusalan koulutusta tai työkokemusta

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen perinnän osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään kooltaan 25 henkilön huipputiimissä ja yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.2.2020. klo 10-11, 21.2.2020 klo 10-11 ja 27.2.2020 klo 10-11, Karo Kaisko, puh. 050 491 7438 tai karo.kaisko@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.