(Poistunut julkaisusta)

Perintäasiantuntija
Lowell Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Insolvenssit ja vakuudet -osaston Velkajärjestely-tiimi vastaa velkajärjestelyprosessista kokonaisvaltaisesti. Tiimin tehtävänä on varmistaa velkajärjestelytoimeksiannon hoito ammattitaitoisesti ja tehokkaasti kaikkien velkajärjestelyvaiheiden läpi.Haemme nyt Turussa sijaitsevaan velkajärjestelytiimiinPerintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.Tehtäväkenttäsi on hyvin monipuolinen. Työtehtäviisi kuuluu mm. velkajärjestelyyn liittyvien tietojen käsittely, rekisteröinti ja kommunikointi eri rajapintojen kanssa sekä suullisesti että kirjallisesi.

Etsimme tarkkaa ja huolellista henkilöä, jolle hektinen työympäristö on tuttua. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (MS Office ohjelmat) sekä kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä ja toimintatapoja. Tehtävässäsi menestyminen edellyttää positiivista ja iloista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luemme kokemuksen perintäalasta ja insolvenssiprosessin tuntemisen sekä englannin ja ruotsin kielen taidon. Soveltuva koulutustausta on esim. kaupallinen tai oikeustradenomi.Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.Määräaikaisuus kestää 31.8.2020 saakka.Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2019. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Manager Lotta Joronen p. 045 2704804 (11.9. klo 8-10 sekä 17.9. 8-10)JOIN # Lowellfamily