(Poistunut julkaisusta)

Perintäasiantuntija, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus & prosessit- organisaatioon Perintä- ja luotonvalvontapalvelut- yksikköön Helsingin Vallilaan

PERINTÄASIANTUNTIJAA

Haemme perintäasiantuntijaa Velkajärjestelyt ja yrityssaneeraus- tiimiin.

Velkajärjestelyt ja yrityssaneeraus- tiimissä hoidetaan Osuuspankkien keskitetyt velkajärjestelyt ja yrityssaneeraukset voimassa olevien velkajärjestely- ja saneerausohjeiden mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu vaativien velkajärjestely- ja yrityssaneeraus tehtävien kokonaisvaltainen hoitaminen. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana sekä huolehdit omalta osaltasi osaamisen kehittämisestä. Osallistut myös toiminnan kehittämiseen ja tiedon perehdyttämiseen. 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta perintä-, ulosotto- ja yrityssaneerausasioiden monipuolista osaamista, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme perintään liittyvän juridiikan osaamista, vakuusoikeudellisten säännösten ja ohjeiden tuntemista, vakuussovelluksen sekä perintä- ja korvausjärjestelmän osaamista. Työ edellyttää kykyä suoriutua vaativista asiakaspalvelutilanteista sekä hyvää neuvottelutaitoa, paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Perinnän ja/tai yrityssaneerausprosessien sekä yritysrahoituksen tuntemusta,
  • Järjestelmäosaamista (Osuva, Kundi, luottokauppa, rahoitusmyynti, luottoreskontra, perinnän omat järjestelmät ym.),
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tehdä itsenäisiä rohkeita päätöksiä,
  • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja,
  • Itsenäistä ja aloitteellista otetta työhön,
  • Motivaatiota oppia uutta ja laajentaa omaa osaamista muuttuvassa ympäristössä.

Ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP:n toimintamallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 19.2.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Minna Laitiseen. Minnan tavoitat numerosta 040 868 2908 torstaina 7.2. klo 9-11.