(Poistunut julkaisusta)

Perinnän asiantuntija
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019Toimintamme kasvaessa etsimme asiantuntijaa perinnän työtehtäviin.


Työnkuva sisältää monipuolisia perintäalan tehtäviä muun muassa vapaaehtoista ja oikeudellista perintää, edellä mainittuihin työtehtäviin liittyvien työjonojen läpikäyntiä sekä yhteydenpitoa viranomaisiin. Tärkein tehtäväsi on toimia perinnän asiantuntijana ja hoitaa tehtävänkuvaa tehokkaasti sekä laadukkaasti.


Odotamme sinulta positiivista ja oma-aloitteista asennetta ja aiempi kokemus laskutuksen tai perinnän työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, vastuunkantokykyä, tarkkuutta sekä sitoutumista tavoitteisiin. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Arvostamme ystävällistä palveluotetta, vaikka päivät voivatkin olla välillä hektisiä. 


Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa pääset kehittymään perinnän ammattilaisena innostavassa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi osana asiantuntevaa tiimiä.


Visma Financial Solutionsilla pääset osaksi kokenutta ja kannustavaa työyhteisöä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja sen tueksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä järjestämme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapahtumia.  Haluamme tarjota asiantuntijoillemme myös hyvät mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja suhtaudumme kouluttautumiseen erittäin kannustavasti.


Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 8.12.2019 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.


Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Debt Collection Manager Johanna Juva, johanna.juva@visma.com.
Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 140 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.