Perhetyöohjaaja, Avopalvelut, Go Strong Oy Espoo
Go Strong Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Go Strong avopalvelut tarjoaa sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia perhepalveluita ammattitaidolla. Palvelut ovat nykyaikaisia hybridipalveluita, jotka voidaan tarvittaessa liittää yhteen joustavasti ja saumattomasti.

Avohuollonkeskeisiä tavoitteita on luoda turvallinen ja luottamuksellinen suhde perheisiin. Perheen osallisuutta vahvistetaan dialogisuudella ja moniammatillisella työskentelyllä. Toiminnallisen ja suunnitellun ohjelman myötä koko perheellä on mahdollisuus positiivisiin oivalluksiin ja todelliseen muutokseen. Avohuollon palveluihin kuuluu perhetyö ja tehostettu perhetyö, koulutuki, tukijaksot sekä jälkihuolto.

Toiminnan kasvun myötä haemme perhetyönohjaajaa Espooseen, joten nyt Sinulla on mahdollisuus päästä yhdessä kollegoidesi kanssa rakentamaan Go Strong avopalveluiden tulevaisuutta. Lisäksi tarjoamme sinulle uralla etenemismahdollisuudet, kattavan työterveyshuollon sekä työpuhelimen ja -tietokoneen.

Haluamme työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä. Laitamme itsemme likoon joka päivä tavoitteidemme saavuttamiseksi!

Arvostamme positiivista, päämäärätietoista ja vastuullista tiimityöskentelijää. Mikäli haasteiden ratkominen ja vastuunkanto ovat sinulle luontevia, tämä tehtävä on juuri sinulle.

Sinulla tulisi olla sosionomi tai sairaanhoitaja ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna tai vastaava entinen opistotason koulutus (esim. sosiaaliohjaaja) sekä vähintään 2 vuoden työkokemus lastensuojelusta. Koulutukset kuten: perheterapia, neuropsykiatrinen valmennus, kriisi- ja traumatyö, monikulttuurinen osaaminen sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaaminen katsotaan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat suositeltavia työn suorittamisen kannalta, sillä työskentelemme vaihtuvissa ympäristöissä.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G26. Työsuhde on vakituinen kaksivuorotyö, painottuen päivävuoroon.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401632
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (sanna.abeng (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358409229201
  • Sijainti: Espoo