(Poistunut julkaisusta)

Perhetyöntekijän viransijaisuus
Espoon seurakuntayhtymä, Olarin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Olarin seurakunnassa on haettavana

Perhetyöntekijän viransijaisuus ajalle 15.8. -31.12.2018

Perhetyöntekijän työ on laaja-alaista monikulttuurista lapsi- ja perhetyötä (päiväkerho aamupäivisin, päiväkotiyhteistyö, perhekerhot ja -kahvilat, tapahtumat, perhemessut, retket, leirit). Työhön kuuluu ilta-, viikonloppu - ja leirityötä. Eduksi katsotaan alalle sopiva koulutus tai työkokemus päiväkerhotyöstä. Myös alalle opiskelevat otetaan huomioon. Valittavalla tulee olla hyvät yhteistyötaidot, joustavuus, valmius muutoksiin, kehittävä työote, valmius toimia monipuolisesti verkossa sekä mielellään monipuolinen kielitaito.

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 501 ja palkkaus on 2253 - 2591 €/kk työkokemuksesta riippuen. Viransijaisuuteen valittavan tulee esittää palvelussuhteen alussa rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Viransijaisuuteen valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tietoja Olarin seurakunnasta: http://www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta .

Sijaisuuteen haku tapahtuu 25.7.2018 klo 15:een mennessä kirkon työpaikkatorilla http://www.sakasti.evl.fi/tyopaikat . Haastattelut pidetään viikolla 31.

Lisätietoja saat näin loma-aikaan sähköpostitse osoitteesta olarinseurakunta@evl.fi. tai osoitteesta http://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat.