Perhetyöntekijä
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme perhetyöntekijää vakinaiseen toimeen lapsiperheiden kotipalveluun Helsingin pohjoiselle alueelle 4.1.2021 alkaen.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Lapsiperheiden kotipalveluya myönnetään perheille toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe-ja elämäntilanteen perusteella.

Kotipalvelun perhetyöntekijänä työskentelet asikasperheiden kodeissa. Työsi sisältää lastenhoitoa ja konkreettista arjessa auttamista vanhempien ollessa läsnä tai poissa kotoa. Työssäsi on tärkeää arvostava vuorovaikutus sekä rohkeus keskustella perheiden kanssa vaikeistakin asioista. Työsi perustuu vastuutyöntekijämalliin. Tarvittaessa työskentelet koko kaupungin alueella. Työvuorosi ovat arkisin klo 7-21 välillä ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tueksi koulutusta sekä tiimin ja lähiesimiehen tuen. Saat myös kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Haastattelut ovat 9.12.2020 klo 8-12.

Kelpoisuusehto:
Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai muu vastaava soveltuva tutkinto (laki 817/2015).
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn, yhteistyökykyä moniammatillisissa verkostoissa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: kokemuksen asiakkaiden kodeissa tehtävästä ja monikultturisesta työstä sekä neuropsykiatrisesti oirehtivien asiakkaiden kanssa toimimisesta. sekä kielitaidon ja Pegasos-/Apotti-tietojärjestelmien käyttökokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Jaana Räsänen p. 09 310 58335

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400253
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki