(Poistunut julkaisusta)

Perhetyöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule perhetyöntekijäksi lapsiperheiden kotipalveluun! Työsuhde on määräaikainen 29.10.2020 - 3.1.2021.

Lapsiperheiden kotipalvelua myönnetään toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- ja elämäntilanteen perusteella. Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Kotipalvelun perhetyöntekijät työskentelevät perheen kotona ja työvuorot ovat pääasiassa arkisin klo 7-21 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työ sisältää lastenhoitoa ja konkreettista arjessa auttamista vanhempien ollessa läsnä tai poissa kotoa. Työssä on tärkeää arvostava ja läsnä oleva vuorovaikutus sekä rohkeus keskustella perheen kanssa vaikeistakin asioista. Työ perustuu vastuutyöntekijämalliin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tueksi koulutusta, työnohjausta sekä tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Kaupunki työnantajana tarjoaa monipuolista henkilöstön hyvinvointia tukevaa toimintaa sekä vapaa-ajantoimintaa tukevia etuja.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn sekä yhteisen työn tekemiseen moniammatillisessa verkostossa.

Luemme eduksi kokemuksen lapsiperheiden kanssa työskentelystä, kotiin tehtävästä työstä ja monikulttuurisuudesta. Arvostamme kielitaitoa ja kokemusta neuropsykiatrisesti oireilevien asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Karoliina Vihtari, johtava ohjaaja p. 050 352 8062