(Poistunut julkaisusta)

Perhetyöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haetaan perhetyöntekijää vakituiseen toimeen lapsiperheiden kotipalveluun 24.8.2020 alkaen. Työpisteen sijainti on aluksi Länsi- Helsingissä. Tarvittaessa työskennellään koko kaupungin alueella.

Lapsiperheiden kotipalvelua myönnetään toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- ja elämäntilanteen perusteella. Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Kotipalvelun perhetyöntekijänä työskentelet perheen kotona. Työsi sisältää lastenhoitoa ja konkreettista arjessa auttamista vanhempien ollessa läsnä tai poissa kotoa. Työssä on tärkeää arvostava ja läsnä oleva vuorovaikutus sekä rohkeus keskustella perheen kanssa vaikeistakin asioista. Työ perustuu vastuutyöntekijämalliin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tueksi koulutukset, työnohjauksen sekä tiimin ja lähiesimiehen tuen. Kaupungilla työnantajana on monipuolinen tarjonta henkilöstön hyvinvointia tukevaa toimintaa sekä monipuoliset vapaa-ajantoimintaa tukevat edut.

Pääosin työvuorot ovat arkisin klo 7-21 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Haastattelut pidetään 12.8.2020 klo 13-16.00.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai muu vastaava soveltuva tutkinto (laki 817/2015).
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikosrekisteriotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn sekä yhteisen työn tekemiseen moniammatillisessa verkostossa.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen lapsiperheiden kanssa työskentelystä, kotiin tehtävästä työstä, monikulttuurisesta työstä sekä hyvän englannin kielen suullisen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Merja Ristolainen p. 09 310 24198, merja.ristolainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi