(Poistunut julkaisusta)

Perhetyöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme perhetyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 3.6.-21.10.2019 Lännen lapsiperheiden kotipalveluun.

Perhetyöntekijä ohjaa ja auttaa perheitä lastenhoitoon- ja kasvatukseen sekä arkielämään liittyvissä asioissa perheen kotona. Työskentely perustuu yhdessä perheen ja mahdollisten muiden perheen kanssa työskentelevien tahojen kanssa tehtyyn suunnitelmaan, jota arvioidaan säännöllisesti. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Työaikamuotona on jaksotyö, joka sisältää iltatyötä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta.

Tarjoamme työn tueksi tiimin ja esimiehen tuen, loistavan työilmapiirin, työstään innostuneen työyhteisön, työnohjauksen sekä säännölliset kokousrakenteet.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Tehtävä on ollut aikaisemmin avoinna työavaimella 7-921-19, tuolloin tehtävää hakeneet otetaan huomioon valinnassa. hakuaikaa jatkettu.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Luemme eduksi


muun kielitaidon. Muun työkokemuksen lapsiperheiden ja lasten kanssa tehtävästä työstä.