Perhetyöntekijä, lapsiperheiden kotipalvelu
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme perhetyöntekijää vakinaiseen toimeen lapsiperheiden kotipalveluun Helsingin pohjoiselle alueelle 10.1.2022 alkaen. Lisäksi haemme kahta sijaista 10.1.-31.5.2022. Tarvittaessa työskentelet koko kaupungin alueella.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden sekä arjessa selviytymisen tukemista. Keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen. Lapsiperheiden kotipalvelua myönnetään perheille toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe-ja elämäntilanteen perusteella.

Perhetyöntekijänä työskentelet asiakasperheiden kodeissa. Työsi sisältää lastenhoitoa ja konkreettista arjessa auttamista vanhempien ollessa läsnä tai poissa kotoa. Työssäsi on tärkeää arvostava vuorovaikutus sekä rohkeus keskustella perheiden kanssa vaikeistakin asioista. Työ perustuu vastuutyöntekijämalliin. Työvuorot ovat arkisin klo 7-21 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tueksi koulutukset sekä tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi lähihoitaja tai muu vastaava soveltuva tutkinto (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystä lapsiperheiden kanssa, taitoa itseohjautuvaan työskentelyyn, yhteistyökykyä moniammatillisissa verkostoissa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
- arvostamme kokemusta asiakkaiden kodeissa tehtävästä ja monikulttuurisesta työstä sekä kokemusta neuropsykiatrisesti oirehtivien asiakkaiden kanssa toimimisesta
- kielitaidon ja Apotti-tietojärjestelmien käyttökokemuksen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Jaana Räsänen p. 040 149 7769, jaana.rasanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524946
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki