(Poistunut julkaisusta)

Perhetyön ja kasvatuksen ammattilainen
Puumalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Puumalan seurakunta hakee

Perhetyön ja kasvatuksen ammattilaista

työsuhteeseen.  Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työaika 29,1h/viikko (75 % osa-aikainen).

Lastenohjaaja vastaa lapsi- ja perhetyöstä sekä toimii perhekerhossa, varhaisnuorten kerhoissa ja muissa lapsille ja perheille järjestettävissä kokoontumisissa sekä osallistuu rippikoulutyöhön ja muuhun seurakuntatyöhön, joka tukee kasteopetusta. Kelpoisuusehtona on esimerkiksi lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, jota voidaan täydentää työsuhteen aikana. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, verkostoitumista, itsenäistä työskentelytapaa ja luontevaa sitoutumista seurakuntatyöhön.

Palkkaus koulutuksen ja työn vaativuuden mukainen (KirVesTes vaativuusryhmä 402). Tehtävään valitun tulee olla ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule töihin pieneen, mutta sitoutuneeseen joukkoomme - Saimaan kauneimpaan kuntaan - seurakuntatyötä arvostavien ihmisten pariin. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan 31.7.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen  

puumala.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse osoitteeseen Puumalan seurakunta, Kirkkotie 1, 52200 Puumala.  Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon. Lisätietoja kirkkoherra Helena Castrén puh +358 50313 4970.