(Poistunut julkaisusta)

Perhetoiminnanohjaajan virka
Leppävaaran seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

PERHETOIMINNANOHJAAJAN VIRKA

Leppävaaran seurakunta etsii perhetoiminnanohjaajaa 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme kasvatuksen tiimiin perhetyön ammattilaista, jolta sujuu kaikki perheiden kanssa tehtävä työ. Olemme suunnitelleet tehtäväkuvaasi mahdollisimman monipuoliseksi ja riittävän haastavaksi. Pääset osallistumaan erilaisiin messuihin, retkille, leireille ja yhteisiin tapahtumiin sekä kehittämään ja toteuttamaan perhetyötä seurakunnassamme. Työ sisältää rippikoulutyön organisointia ja toteutusta.

Kasvatuksen tiimiin kuuluu viisi nuorisotyönohjaajaa, kolme perhetoiminnan ohjaajaa, kuusi lastenohjaajaa, yksi musiikkileikkikoulun opettaja ja kolme pappia. Tiimin lähiesimies on johtava nuorisotyönohjaaja.

Valitun tulee esittää KL 6:33 §:n mukainen rikostaustaote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on työajaton. Työtehtäviä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Virka edellyttää kirkon jäsenyyttä.

Virkaan vaaditaan lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai AMK-tutkinto, joka kelpoistaa kirkon virkaan. Viran palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 501 mukainen. Kuukausipalkka on 2276 -2617 euroa/kk työkokemuksen mukaan.

Hakuaika päättyy pe 20.9., klo 16. Haastattelu pidetään 2.10. klo 16 alkaen osoitteessa Lars Sonckin kaari 16, neljäs kerros (Terra rakennus). Kutsu haastatteluun valituille tulee soittamalla hakuajan päätyttyä. Hakemus tulee tehdä KirkkoHR:ssä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoja voi kysyä johtava nuorisotyönohjaaja Pasi Härköseltä (p. 040 742 8119; pasi.harkonen@evl.fi).