(Poistunut julkaisusta)

Perheterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme osa-aikaista perheterapeuttia (50%) perheiden päihdeavokuntoutukseen. Perheiden päihdeavokuntoutus on osa Helsingin kaupungin tarjoamia päihdehuollon avopalveluita. Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia ja joissa vanhemmalla/vanhemmilla on ongelmia tai huolta päihteiden käyttöön liittyen. Toiminta perustuu toipumissuuntautuneeseen viitekehykseen, voimavaroja vahvistaviin lähestymistapoihin sekä yhdessä perheen ja verkoston kanssa tehtyyn kuntoutussuunnitelmaan. Työskentelyssä huomioidaan koko perhe.

Perheterapiassa työskentelyn kohteena ovat perheenjäsenten väliset suhteet ja keskinäinen vuorovaikutus sekä päihteiden käytön vaikutukset perheen vuorovaikutuksessa. Perheterapia on suunnitelmallinen hoitoprosessi, jossa tapaamisten sisällöt, osallistujat, kesto ja käyntien tiheys vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan tavoitteena muutos perheen vuorovaikutuksessa ja arjen sujumisessa.

Perheiden päihdeavokuntoutuksessa on viisi perheterapeuttia ja kuusi sosiaaliohjaajaa. Ryhmätyönohjaus on järjestetty.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva vähintään AMK-tason sosiaali- tai terveysalan tutkinto sekä erityistason perheterapiakoulutus (psykoterapeutti, Valviran hyväksyntä).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Luemme eduksi


kokemusta päihdetyöstä.