(Poistunut julkaisusta)

Perheterapeutti perheneuvolaan, vakituinen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Vantaan perheneuvola

Itä, Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa ja Länsi, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2019 - 


Haemme aktiivisesti kehittyvään perheneuvolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokopäiväistä

PSYKO-/PERHETERAPEUTTIA  

Työ Vantaan perheneuvolassa perustuu oikea-aikaiseen tukeen, asiakkaan osallisuuden vahvistamiseen, voimavarakeskeiseen ajatteluun ja työn läpinäkyvyyteen. Työskentelemme tiiviisti lasta ja perhettä arjessa lähellä olevan verkoston kanssa ja kehitämme asiakastyötä yhdessä. Vantaa on Suomen monikulttuurisin kunta, jonka strategisena tavoitteena on hoitaa myös kotoutuminen parhaiten.

Vantaan perheneuvolassa etsitään perheterapian uusia käyttömahdollisuuksia osana nykyaikaista varhaisen tuen perhepalvelua. Olemme toteuttaneet palvelumuotoiluprosessin ja lisänneet psyko-/perheterapeutin työhön uudistuneita sisältöjä, joilla vastataan vantaalaisten lapsiperheiden ajankohtaisiin tarpeisiin. Perustehtävän lisäksi työ sisältää esim. Youtube-videoiden tekemistä sekä vastuuta erilaisten ryhmämuotoisten palvelujen koordinoinnista ja toteuttamisesta. Haemme perheterapeuttia, jolla on vahvuuksia eri osaamisalueilta kuten parisuhteen ja lasten kasvun- ja kehityksen tuesta ja/tai vahvaa menetelmäosaamista. Olet meille oikea työyhteisön jäsen, jos olet innostunut kehittäjä ja viestinnän osaaja. Etsimme positiivisen ilmapiirin luojaa sekä perheterapeuttisen työn edelläkävijää.

Vantaan perhepalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja kehittämismyönteinen ilmapiiri. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja tiimin tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön. Perheneuvola toimii kahdessa toimipisteessä: Länsi-Vantaalla (Pakkalankuja 5) ja Itä-Vantaalla (Karsikkokuja 15). Perheneuvolatiimit on jaettu Idän, Lännen ja tehostetun tuen tiimeiksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa moniammatillisessa työyhteisössä ja kilpailukykyisen palkan.

Vantaan perheneuvolassa on kehitetty aktiivisia työtapoja valmistautuen työhön perhekeskusten ytimessä. Osana Vantaan kaupungin psykososiaalisia palveluja olemme ensimmäisten joukossa ottaneet asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin käyttöön toukokuussa 2019.

Haastattelut pidetään torstaina 13.6.2019 klo 14-16.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen psykoterapeutti.

Luemme eduksi: 

  • voimavarakeskeisen lähestymistavan
  • ratkaisukeskeisen orientaation
  • hyvät yhteistyötaidot
  • kokemuksen sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä
  • kokemuksen vuorovaikutusta tukevista menetelmistä
  • kokemuksen perheiden kotiin vietävästä terapiatyöstä
  • lyhytterapiaosaamisen
  • kokemuksen ryhmien ohjaamisesta
  • työkokemuksen maahanmuuttajataustaisten perheiden parissa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3807,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Itä-Vantaan perheneuvolan esimies, Raina Marjo
P. 050-303 5984
marjo.raina@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16 välillä

Perheneuvolatoiminnan päällikkö, van Dijken Marjo
P. 050 303 6807 (tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.