Perhetalon toiminnanjohtaja
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Ylöjärven seurakunta on eteenpäin suuntautunut, avarakatseinen ja vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva yhteisö. Se rohkaisee luovuuteen ja kohtaamiseen. Ylöjärven seurakunnassa on 25 000 jäsentä, työyhteisössä 90 työntekijää ja se kattaa laajan maantieteellisen alueen Tampereen naapurissa.

Tule rakentamaan Ylöjärvestä vielä parempaa paikkaa perheille

YLÖJÄRVEN SEURAKUNNASSA on avoinna
PERHETALON TOIMINNANJOHTAJAN  virka

Pappilan Perhetalo on erityinen kohtaamisten ja elämän jakamisen paikka, joka on saanut laajasti kiitosta ja positiivista huomiota. Perhetalo tarjoaa monenlaista toimintaa eri ikäryhmille: Perhekahvilaa ja peittotalkoita, eroryhmää ja sururyhmää, keskusteluapua ja parisuhteen tukea, tapahtumahetkiä ja yhteisiä retkiä - virkistystä, lepoa ja kohtaamisia kaiken ikäisille.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa Perhetalon toimintaa seurakunnan strategiaa toteuttaen, toimia esimiehenä perhetalon tiimille sekä osallistua kirkollisiin toimituksiin ja jumalanpalveluselämään.

Perhetalon moniammatilliseen tiimiin kuuluu suunnitelman mukaan johtajan lisäksi diakonaatin edustaja ja lastenohjaaja.

Haemme tehtävään rohkeasti toimeen tarttuvaa ja ennakkoluulotonta osaajaa, jolla on näyttöä johtamis- ja vuorovaikutusosaamisesta. Hän osaa verkostoitua eri yhteistyötahojen kanssa, seuraa ja reagoi toimintaympäristön muutoksiin sekä tekee tiivistä yhteistyötä seurakunnan eri työalojen kanssa.

Viran pätevyysvaatimuksena on teologian maisterin tutkinto ja pappisvihkimys. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valintaa tehdessämme arvostamme johtamiskokemusta, näyttöä kehittävästä työotteesta, osoitusta erinomaisista ihmissuhdetaidoista ja kokemusta perhe- ja parisuhdetyön kentältä.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmien 602 - 603 väliltä. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta. Seurakunnassamme on käytössä henkilökohtainen harkinnanvarainen palkanosa.

Haastattelut järjestetään 5.9.2019 alkaen klo 16. Tehtävässä aloitus on 30.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valintaa tehdessämme voimme käyttää soveltuvuusarviointia.

Hakijoille on seuraava ennakkotehtävä:
- tee enintään 2 minuuttia kestävä video, jossa kerrot ajatuksiasi kirkon perheiden parissa tehtävän työn kehittämisestä.
Ennakkotehtävän palautus ja hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 30.8.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Sähköpostin aiheeksi merkintä ”Perhetalon toiminnanjohtaja”.

Ylöjärven seurakuntaan voit tutustua osoitteessa www.ylojarvenseurakunta.fi.

Lisätietoja antaa 13.8. ja 20.8. klo 13 – 16 kirkkoherra Kimmo Reinikainen puh. 044 7868 000 tai kimmo.reinikainen@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284151
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Ylöjärvi