(Poistunut julkaisusta)

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Vakinainen virka alkaen 03.12.2018
Hakuaika päättyy 16.10.2018  kello 16:00
Perheoikeudellisten asioiden yksikkö, Peltolantie 2 D 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Vantaan perhepalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja rento, kehittämismyönteinen ilmapiiri. Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan virkaan perheoikeudellisten asioiden yksikön esimiestä.

Tehtävä täytetään 3.12.2018 alkaen. 

Perheoikeudellisten asioiden yksikkö palvelee isyys-, lapsen elatus-, huolto-, tapaamissopimus- ja adoptioasioissa, laatii selvityksiä tuomioistuimelle lasten huollosta, asumisesta ja tapaamisoikeudesta sekä tuottaa asiantuntija-apua huoltoriitojen tuomioistuinkäsittelyyn. Lisäksi yksikkö vastaa tapaamispaikkatoiminnasta. Yksikössä työskentelee seitsemän lastenvalvojaa, kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja kaksi toimistosihteeriä. Yksikkö tekee tiivistä kaupunkitasoista ja seudullista verkostoyhteistyötä.

Työmme tärkeitä periaatteita ovat arvostava ja asiakaslähtöinen tapa toimia, voimavarakeskeinen ajattelu ja kehittyvät työtavat. Työtä kehitetään aktiivisesti sosiaalihuoltolain ja LAPEn hengessä osana Vantaan lapsiperheiden palveluiden kokonaisuutta. Keskeinen kehittämisalue on eropalveluiden kehittäminen, erojen ennaltaehkäisy ja sovinnollisen yhteistyövanhemmuuden vahvistaminen. Yksikkö kuuluu hallinnollisesti Perhepalveluiden tuloalueeseen, Psykososiaalisten palveluiden tulosyksikköön. 

Johtaminen ja työn kehittäminen kiinnostavat Sinua. Arvostat asiakkaan osallisuutta ja haluat toimia työntekijöiden tukena asiakastyössä. Olet järjestelmällinen, aktiivinen ja haet myönteisiä ratkaisuja työn haasteisiin. Innostut uuden tekemisestä ja osaat nähdä kokemuksen arvon. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja johdat kannustaen ja oikeudenmukaisesti. Olet Psykososiaalisten palveluiden johtoryhmän jäsen. Esimiehenäsi toimii tulosyksikön palvelupäällikkö. Vastaat oman yksikkösi asiakasprosesseista sekä henkilöstön ja talouden johtamisesta. Olet taitava verkostoituja ja sitoudut yhteisiin johtamistyön tavoitteisiin sovittujen vastuiden ja linjausten mukaisesti. 

Tarjoamme Sinulle:

  • hyvän perehdytyksen työhösi
  • esimiehen ja johtoryhmän tiiviin tuen
  • työnohjauksen ja koulutusta sopimuksen mukaan
  • hyvän työympäristön ja innostavan työyhteisön 
  • kokeneen ja kehittämismyönteisen yksikön johdettavaksi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 16.10.2018 klo 16.00 mennessä. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 24.10.2018.

Lisätietoja antaa Psykososiaalisten palveluiden palvelupäällikkö Mirja Varis, p. 050 3036691 (tavoitettavissa varmimmin soittopyynnöllä).

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntumus sekä riittävä johtamistaito.

Luemme eduksi: Kokemuksen lapsiperhepalveluiden johtamisesta.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Toimistotyöaika

Työavain 2-606-18