Perheohjaajia vakituisiin työsuhteisiin ja tuntitöihin
Humana

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

 

Haemme Espoon ammattitaitoiseen tiimiimme PERHEOHJAAJIA vakituisiin työsuhteisiin ja tuntitöihin

Humana on sosiaalialan yritys, jonka työntekijät tukevat ja auttavat monipuolisesti ja ennaltaehkäisevästi lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä haastavissa elämäntilanteissa. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Olemme osa suurta kokonaisuutta, mutta jokainen tiimi muotoutuu siihen kuuluvien ihmisten näköiseksi.

Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi. Perhetyön asiakkaiden kanssa pohtia kodin sääntöjä ja tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Päivän lopuksi saatetaan vielä aikuistyön asiakkaan kanssa suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita. Kehitämme jatkuvasti työtämme, työtapojamme ja toimintaamme.

Haemme joukkoomme työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Myös tuntityöntekijöitä tarvitaan. Espoon toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa. Muut pääkaupunkiseudun toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla. Keski-Uudenmaan toimipisteet sijaitsevat Keravalla ja Nurmijärvellä. Hakemukseen voit lisätä toiveesi toimipisteestä, jossa haluaisit mieluiten työskennellä.

Odotamme sinulta ammattikorkeakoulututkintoa, kuten sosionomi AMK. Lisäksi toivomme sinulta työkokemusta lastensuojelusta, perheiden kanssa tehtävästä tavoitteellisesta työstä tai sosiaalialan ohjaamistyöstä.

Arvostamme lisäkoulutusta, kuten neuropsykiatrinen valmentaja, päihdetyön ammattitutkinto, nuoriso-ohjaaja, menetelmäkoulutukset, tukiviittomaosaaminen tai esimerkiksi kulttuuriosaamista.

Työnantaja tukee työntekijöiden hyvinvointia kulttuuri- ja liikuntaedulla ja lounasedulla. Meillä on myös muita kannustimia työntekijöille. Työntekijöillä on säännöllinen työnohjaus ja lähiesimiehen vankka tuki työlleen.

Koulutamme henkilökuntaamme asiakkaiden haasteista nouseviin tarpeisiin, esimerkiksi neuropsykiatrisiksi valmentajiksi, akupunktio-hoitajiksi, seksuaaliterapeutiksi, talousohjaajaksi. Vuosittain myös koko tiimillä on mahdollisuus osallistua koulutuspäivään, jossa teemana on työstä nouseva teema, kuten perheen kiintymyssuhteet ja vuorovaikutuksessa vahvistaminen tai kulttuuri- ja uskontolukutaitoisuus asiakastyössä.

Haluatko tehdä ammatillisesti kehittävää ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä hyvässä työporukassa? Hae meille töihin. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.11.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Maarit Tuovinen, puh. 050 434 5272, maarit.tuovinen@humana.fi

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot