Perheohjaaja
Luona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Hei perhetyön ammattilainen!


Haluatko mahdollisuuden toteuttaa vaikuttavaa ja vastuullista sosiaalialan työtä tukemalla lapsiperheiden hyvinvointia ja toimintakykyä? Kiinnostaako vahva työn kehittämisen painotus, rohkea työyhteisö ja kilpailukykyiset edut? Jos vastaat kyllä, tervetuloa alan parhaaseen työpaikkaan, Luonaan! Luonassa työskentelee yli 400 hengen monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon tienraivaajia, ja meillä työtä tehdään täydellä sydämellä ja toisista välittäen. Tuletko mukaan?

Haemme joukkoomme nyt kokoaikaista perhetyön ammattilaista työskentelemään perheohjaajana Uudenmaan alueella tukea tarvitsevien asiakasperheiden parissa ja kehittämään Luonan perhetyön toimintaa.

Tehtäväsi on tehdä asiakastyötä, jossa tuet ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja luot perheille edellytyksiä elämänhallinnan ja toimintakyvyn vahvistamiseksi. Perheohjaajan työtä tehdään arjessa asiakasperheiden kotona koko Uudenmaan alueella arkisin ja joskus myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta vahvaa kiinnostusta työn kehittämiseen, sillä tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa perhetyön palveluja Luonaan. Meillä ei ole siis valmista konseptia, vaan annamme sinulle perhetyön ammattilaisena mahdollisuuden luoda ja kehittää.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos


-Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet sosiaalialan työtä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset.
-Olet koulutukseltasi sosionomi amk tai sairaanhoitaja.
-Sinulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä vähintään kaksi vuotta.
-Sinulla on osaamista monikulttuuriseen työskentelyyn.
-Sinulla on näkemystä ja kokemusta perhetyön kehittämisestä, ja haluat myös itse jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Tässä työssä todella pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön!
-Olet mahdollisesti kerryttänyt erityisosaamistasi alaan liittyvillä täydennyskoulutuksilla kuten nepsy-, trauma-, päihde- ja mielenterveysosaaminen.
-Sinulla on hyvät motivointi- ja ongelmaratkaisutaidot sekä kyky inhimilliseen kohtaamiseen.
-Sinulla on ajokortti, sillä työ on luonteeltaan liikkuvaa.
-Puhut sujuvaa suomea, englantikin sujuu ja ruotsinkielentaito on iso plussa.

Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden luoda uutta perhepalvelujen saralla, vakituisen kokoaikaisen tehtävän, mahdollisuuden etätyöhön, joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon ja erilaiset virike-edut.

Me Luonassa olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi ihanaa saada sinut meille! Tutustu meihin täältä!

Teimme hakemisesta helppoa!

Hae jo tänään ja testaa helppo hakuprosessimme! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa. Hakuaika päättyy 30.11.2020

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398040
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Essi Virtanen, puh. 050 436 0650.