Perheohjaaja
Humana

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme PERHEOHJAAJIA pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan kasvaviin ja ammattitaitoisiin tiimeihimme

 

Humana avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

 

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Haemme useampaa työntekijää vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Meillä on myös jatkuva tarve keikkalaisista. Pääkaupunkiseudun toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Keski-Uudenmaan toimipisteet Keravalla ja Nurmijärvellä. Hakemukseen voi lisätä toiveen halutusta toimipisteestä.

Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän luonnollisissa ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat kotiin vietävä perhekuntoutus, tehostettu perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö. Perhetyötä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Perhetyöntekijällä on työn tukena mahtava tiimi, läsnäoleva esimies ja ryhmätyönohjaus.

Odotamme ammattikorkeakoulututkintoa, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja ja vähintään vuoden kokemusta lastensuojelualalla työskentelystä.

Arvostamme lisäkoulutusta, kuten terapiaopintoja, neuropsykiatrisia opintoja tai muita lisätutkintoja.

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Katja Vastamäki puh. 045 110 8307, katja.vastamaki@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 8.11.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393356
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kerava, Nurmijärvi, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: aluejohtaja Katja Vastamäki puh. 045 110 8307, katja.vastamaki@humana.fi