(Poistunut julkaisusta)

Perheohjaaja
Hyvinvointipalvelut Arjessa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Tule tekemään työtä, jolla on merkitys

Nyt etsimme pääkaupunkiseudun ammattitaitoisiin tiimeihimme PERHEOHJAAJIA.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän luonnollisissa ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat kotiin vietävä perhekuntoutus, tehostettu perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö. Perhetyötä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Perheohjaajalla on työn tukena mahtava tiimi, läsnäoleva esimies ja ryhmätyönohjaus.

Odotamme perheohjaajalta ammattikorkeakoulututkintoa, kuten sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK ja vähintään vuoden kokemusta lastensuojelualalla työskentelystä.

Arvostamme lisäkoulutusta, kuten terapiaopintoja, neuropsykiatrisia opintoja ja isä- tai mieserityiseen työhön liittyvää osaamista.

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan.
 
Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Katja Vastamäki p.045 110 8307