(Poistunut julkaisusta)

Perheneuvojan virka
Rauman seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Perheneuvojan virka Rauman seurakunnassa

Rauman seurakunnassa on haettavana perheneuvojan virka. Rauman perheasiain neuvottelukeskus etsii kahden hengen tiimiin ja seurakunnan työyhteyteen työstä innostuvaa ja monipuolisesta työotteesta kiinnostunutta työntekijää perhe- ja parisuhdetyöhön. Arvostamme terapeuttisen asiakastyön kokemusta, kun viran päätehtävänä on itsenäinen asiakastyö yksilöiden, parien ja perheiden kanssa. Tärkeä osa tehtävää on samalla valmius tiimissä suunnitella ja toteuttaa ennaltaehkäisevää perhekasvatus- ja verkostoyhteistyötä.

Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kirkon perheneuvojan pätevyys tai sitoutuminen perheneuvojan erityiskoulutuksen suorittamiseen. Virkaan valitulla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työntekijän tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työnilon, koulutusmyönteisen ja rohkaisevan työyhteisön lisäksi perheneuvoja saa palkan KirVESTES:n vaativuusryhmän 601 mukaan.

Hakuaika päättyy 16.9.2019 klo 15.00. Hakemukset osoitetaan Rauman kirkkoneuvostolle ja lähetetään osoitteeseen Rauman seurakunta, Kirkkokatu 2, 26100 Rauma. Kuoreen tunnus ”Perheneuvoja”.

Haastatteluun kutsutut haastatellaan Raumalla maanantaina 23.9. Haastattelua seuraa tarvittaessa soveltuvuustesti Helsingissä 30.9. Viran vastaanottaminen 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava perheneuvoja Hanna Rienoja, p. 044 7691 440.