(Poistunut julkaisusta)

Perheneuvojan virka
Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana perheneuvojan virka 11.3.2019 klo 16 mennessä.

Perheneuvojan viran ensisijaisena tehtävänä on antaa keskusteluapua parien ja perheiden kriisitilanteissa. Työskentely tapahtuu pääasiassa yksilöiden, parien tai ryhmien kanssa.

Viran pätevyysvaatimuksina on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, soveltuvuus tehtävään sekä perheneuvojan erikoistumiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Perehtyneisyys sielunhoitotyöhön tai psykoterapiaan katsotaan eduksi. Hakijan on tarvittaessa suostuttava soveltuvuustutkimukseen.

Virkaan valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virka täytetään 6 kk:n koeajalla. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Tehtäväkohtainen palkka ilman vuosisidonnaista palkanosaa (korkeintaan 15 %) on 3058,39 euroa. Virka on mahdollista ottaa vastaan 1.6. 2019 alkaen.

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anssi Tietäväinen p. 050 523 3755, anssi.tietavainen@evl.fi.

Valintatyöryhmä haastattelee osan hakijoista maanantaina 1.4.2019.

Järvenpään seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen anssi.tietavainen@evl.fi (liitteet word- tai pdf-tiedostoina).