(Poistunut julkaisusta)

PERHENEUVOJAN VIRKA
Imatran seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Imatran seurakunnassa on haettavana

PERHENEUVOJAN VIRKA

Imatran seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen henkilökuntaan kuuluu työalajohtaja ja kaksi perheneuvojaa. Perheneuvojat antavat keskusteluapua sielunhoidollisin ja terapeuttisin menetelmin parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä suorittavat avioliittolain mukaista perheasioiden sovittelua ja sosiaalihuoltolain mukaista perheneuvontaa. Tarvittaessa he toimivat erilaisten ryhmien vetäjinä.

Virassa edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, soveltuvuutta virkaan ja kirkon perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Psykoterapiaopinnot ja soveltuvan alan työkokemus sekä hyvät yhteistyötaidot katsotaan eduksi.

Virka on otettava vastaan 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (RLL 6 § 2. mom.) ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan viranhaltijan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa (enintään 15 % peruspalkasta).

Lisätietoja antaa perheasiain neuvottelukeskuksen työalajohtaja Tarja Miikki,  p. 040 137 9553 tai tarja.miikki@evl.fi

Hakemukset pyydetään toimittamaan perjantaihin 31.8.2018 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Imatran seurakunta/Tarja Miikki, F. O. Virtasenkatu 6, 55100 Imatra. Kuoreen merkintä ”Perheneuvojan virka” tai sähköpostitse tarja.miikki@evl.fi.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun Imatralla tiistaina 11.9. tai torstaina 13.9 ja psykologisiin soveltuvuustutkimuksiin Helsingissä maanantaina 17.9. tai tiistaina 18.9.