Perheneuvoja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Tampereen ev.lut. seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana

perheneuvojan virka

Etsimme perheneuvonnan tiimiimme sopivaa innokasta ja yhteistyökykyistä jäsentä. Pääosa työstä on asiakastyötä erilaisten parien kanssa, mutta sen ohella tarvitaan kykyä toimia monipuolisemmalla työnkuvalla. Tämä on ehkä juuri sinun paikkasi, jos sinulla on parien kanssa työskentelyssä tarvittavaa terapeuttista osaamista ja kokemusta sekä intoa ja osaamista uuden kehittämiseen yhteistyössä muiden kanssa, monipuoliseen verkostoitumiseen muuttuvassa toimintaympäristössä sekä valmiuksia mm. digitaalisten menetelmien hyödyntämiseen perheiden ja parisuhteiden hyväksi. Arvostamme myös asiakastyössä tarvittavaa kielitaitoa sekä työssämme hyödynnettävän mahdollisen erityisosaamisen tuomaa lisäarvoa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kirkon perheneuvojan erikoistumiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Pari-, perhe- tai seksuaaliterapiakoulutus, kokemus terapeuttisesta työskentelystä parien ja perheiden kanssa, kirkon työnohjaajapätevyys, kielitaito sekä osoitettu osaaminen monipuolisten toimintatapojen käyttämisestä lähi-ihmissuhteiden hyväksi katsotaan eduksi. Ennen valintaa suoritettavalla haastattelulla ja erillisellä psykologisella testillä sekä sopivuudella juuri tähän tiimiin on merkittävä painoarvo valinnassa. Valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa viranhaltijan tehtävään soveltuvan työkokemuksen perusteella. Virka tulee ottaa vastaan 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.
Ennen palvelussuhteen alkamista valitun on toimitettava seurakuntien työterveyslääkärin antama todistus työkelpoisuudesta.
Hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisesti viimeistään 28.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa perheneuvontatyön johtaja Heikki Syrjämäki, puh. 050 562 0904, heikki.syrjamaki@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264612
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa