(Poistunut julkaisusta)

Perheneuvoja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Perheneuvoja

Työavain 2-262-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 13.05.2019
Hakuaika päättyy 23.04.2019 kello 15:45
Perheneuvolapalvelut , Kamreerintie 7 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme perheneuvojaa Espoon perheneuvolapalveluihin. Työpiste työsuhteen alkaessa Leppävaaran toimipisteessä. Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen. Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.

Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. seuraavilta alueita: lyhytterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen työote, vuorovaikutusta tukevat menetelmät, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely, kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3413,80€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Johtava perheneuvoja Heidi Packalen
040 522 1689
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava psykologi Kirsi Kuronen
043 824 7276
etunimi.j.sukunimi@espoo.fi