(Poistunut julkaisusta)

Perheneuvoja, sijaisuus, Leppävaaran tiimi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Haemme perheneuvojaa määräaikaiseen virkaan perheneuvolapalveluihin Leppävaaran tiimiin!

Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.

Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.

Työpaikka: Perheneuvola, Leppävaaran tiimi
Työaika: 38h15min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Edellytämme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen tai soveltuvan psykoterapiakoulutuksen, sekä lyhyemmät perheneuvolatyöhön soveltuvat koulutukset ja työkokemuksen mm. seuraavilta alueita: lyhytterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen työote, vuorovaikutusta tukevat menetelmät, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely sekä kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot