(Poistunut julkaisusta)

Perhekotivanhempi / perhekotivanhempia
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

Perhekotivanhempaa (1 hlö) tai perhekotivanhempia (2 hlö)

Siilinjärvelle avattavaan ammatilliseen perhekotiin.
Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tässä on todella ainutlaatuinen mahdollisuus pariskunnalle tai sinulle, joka haaveilet tärkeästä ja vastuullisesta työstä ainutlaatuisessa kuvan kauniissa maalaismaisemassa, mutta kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä runsaista palveluista.
Pariskuntana tässä mahdollisuus toisen hoitaa perhekotivanhemman tehtävää ja toinen voi käydä omassa työssään, mutta molemmat voi asua vakituisesti yksikössä, jolloin teidän lisäksenne yksikössä asuu maksimissaan 4 lasta tai nuorta.
Tai vaihtoehtoisesti, niin että vanhemmista molemmat ovat kelpoisuusehdot täyttäviä vastuuvanhempia, jolloin vastuuvanhempien lisäksi yksikössä asuu maksimissaan 7 lasta tai nuorta. Molemmissa vaihtoehdoissa yksikkö työllistää avuksenne vähintään 1 vakituisen vuorotyöntekijän.

Tulet asumaan kuvankauniissa yksikössä luonnon läheisyydessä vesistön rannalla vuonna 2008 valmistuneessa kauniissa isossa puutalossa piharakennuksineen, jossa on tilaa reilusti kaikille. Käytössäsi on asumisetu, ravintoetu, puhelinetu ja kattava työterveyshuolto ja kaikki taloon kuuluvat varusteet ja viihdykkeet on käytössänne. Näiden lisäksi työstä maksetaan erittäin hyvä TES:in ylittävä kuukausipalkka. Edellä mainitut edut tulee kuukausipalkan päälle. Vuosilomasi kertyy normaalisti.

Linkki yksikön sivuille: https://www.nuortenmummola.fi/lasten-mummola/

Yritys on yksityinen lastensuojelupalveluita tarjoava yritys Pohjois-Savossa. Pitkään toiminut vakaavarainen yritys, jonka menestyksen takana ovat tyytyväiset asiakkaat sekä sitoutunut henkilöstö. Yrityksellä on kaksi yksikköä: Perhekoti Maaningalla sekä perustettava ammatillinen perhekoti Siilinjärvellä. Yritys tarjoaa kevyempiä ennaltaehkäiseviä sekä intensiivisempiä lastensuojelupalveluita.

Yritys on arvostettu ja hyvämaineinen lastensuojelupalveluita tarjoava toimija. Yrityksellä on pitkä työkokemus lasten ja nuorten hoito- ja kuntoutustyöstä lastensuojelun keinoin. Yrityksessä panostetaan lasten hoito- ja kuntoutustyön vahvaan ammattitaitoon, tiiviiseen yhteistyöhön lasten perheiden ja verkostojen kanssa sekä korkeaan hoidolliseen ja kuntoutukselliseen laatuun.

Avattava perhekoti tarjoaa ammatillista perhehoitoa pitkäaikaisesti sijoitettaville lapsille ja nuorille.

Kelpoisuusehtona perhekodin vastuuvanhemmalle on vähintään 2 vuoden työkokemus lastensuojelulain mukaisesta hoito- ja kasvatustyöstä sekä alalle soveltuva koulutus. Sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tutkinto.

Mikäli koet, että tässä olisi sinulle sopiva vastuullinen ja antoisa työ, niin hae rohkeasti paikkaa nettisivujemme kautta.

Hakemukset vain sähköpostiin matti.marttiini@rekrydiili.fi tai linkin kautta: https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/


Lisätietoja tehtävästä antaa: matti.marttiini@rekrydiili.fi // 0408291525