(Poistunut julkaisusta)

Perhekotivanhemmat, Perhekoti Toivola Oy
Perhekoti Toivola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Kymmenen vuotta alalla toiminut perhekoti etsii elämänmyönteisen ja reippaan asenteen omaavia perhekotivanhempia 4 paikkaiseen ammatilliseen perhekotiin Heinolaan. Lisätietoja: https://www.perhekotitoivola.fi/

Haemme ensisijaisesti pariskuntaa, mutta otamme vastaan hakemuksia myös pelkkään vastuuhenkilön rooliin. Paikat ovat vakituiset ja kokopäiväiset koeajan jälkeen. Vähintään toisella vanhemmista (perhekodin vastuuhenkilöllä) on oltava sosiaalialan tai vastaava koulutus sekä kolmen vuoden työkokemus lastensuojelun piiriin kuuluvien asioiden parista.
Soveltuvia koulutuksia ovat esimerkiksi sosiaalikasvattajan, sosiaaliohjaajan, tai sosionomin (amk) tutkinnot. Jos et ole varma onko koulutuksesi riittävä, otathan yhteyttä.

Meillä perhekotivanhemmilla on käytössä säännölliset, joustavasti sovittavat vuosi- ja viikonloppulomat sekä arjen apuna käytämme työnohjausta ja siivouspalvelua. Työterveydenhuolto on järjestetty Terveystalon kanssa.

Perhekotivanhempien tehtävänä onkin huolehtia vain lapsista ja yhteistyöstä sosiaalitoimen sekä biologisten vanhempien kanssa. Muista yrittämiseen liittyvistä hallinnollisista asioista ei perhekotivanhempien tarvitse huolehtia. Takaamme että Toivolassa niin perhekotivanhempien kuin sijoitettujen lasten oloihin ja hyvinvointiin panostetaan vähintäänkin riittävästi.

Perhekotimme sijaitsee rauhallisessa järviympäristössä keskellä kaunista luontoa ja toimintamme on pienimuotoista, jollaisena se myös aiotaan säilyttää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Josse Mielonen p. 044 303 8757, josse.mielonen@perhekotitoivola.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta!