(Poistunut julkaisusta)

PERHEKODIN VANHEMMAT
Peurakoti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

PEURAKOTI Oy hakee Espoossa sijaitsevaan perhekotiin perhekotivanhempia.

Ainakin toisella perhekotivanhemmalla tulee olla koulutusta lastensuojelulain mukaiseen hoito- ja kasvatustyöhön, lisäksi hänellä tulee olla riittävä työkokemus lastensuojelun piiriin kuuluvien asioiden parissa.

Heidän parisuhde on kestävällä pohjalla, he osaavat valmistaa hyvää ruokaa ja ovat yhteistyö- ja ajotaitoisia. Perhekotivanhemmuus sopii erityisesti pariskunnalle, joiden omat lapset ovat jo aikuistuneet tai aikuistumassa.

Pariskunta asuu puitteiltaan laadukkaassa perhekodissa yhdessä kuuden pitkäaikaisesti sijoitetun lapsen kanssa ja heillä on apunaan koulutettu kaksivuorotyötä tekevä hoitaja sekä sijaistavat vanhemmat vapaapäivien ja lomien aikana. Palkkaus on hyvä, lisäksi heillä on vankka työnohjaus ja koko Peurakotiyhteisön tuki työlleen.

YHTEYSTIEDOT

Raimo Peura
Johtaja
Peurakoti Oy
040-5078296
pkpeura@pp.inet.fi
www.peurakoti.fi

Avainsanoja: perhekoti, hoitaja, ohjaaja, perhekotivanhempi, opettaja, luokanopettaja, lastenhoitaja, sosionomi, erityisluokanopettajaopettaja, nuoriso-ohjaaja, lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi, perhetyöntekijä, sosiaalityöntekijä, terapeutti, lastensuojelu