(Poistunut julkaisusta)

Perhekodin vanhemmat
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Toimenkuva
Haemme PERHEKODIN VANHEMPIA (pariskuntaa) uuteen aloittavaan ammatilliseen perhekotiin Päijät-Hämeen alueella.

Tehtävään valitut henkilöt asuvat vakituisesti kokoaikaisesti perhekodissa yhdessä lasten kanssa arkea pyörittäen.
Työhön kuuluu kokonaisvaltainen vastuu lasten asioista ja arjen sujumisesta. Lasten ja nuorten arjen tarpeista huolehtiminen, yhteydenpito heidän lähipiiriinsä sekä kasvatus ja ohjaus.
Työhön kuuluu myös kaikki kodinhoidolliset työt ruoan laitosta lumenluontiin.
Odotamme sinulta
Tehtävään valituilta edellytetään työhön sitoutumista sekä hyvää psyykkistä tasapainoa. Vähintään toisella tehtävään valituista tulee olla sosiaalialanperustutkinto tai AMK tasoinen tutkinto.
Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Toivomme tehtävään valittavilta positiivista asennetta, joustavaa työotetta ja johdonmukaista kasvatusotetta lasten kanssa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan työympäristön uudessa perhekodissa. Sinulla on näin mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää päivittäisiä toimintoja uudessa avattavassa perhekodissa.
Saat myös vaikuttaa perhekodin profiloitumiseen oman ammattitaitosi sekä mielenkiinnon kohteidesi perusteella alusta alkaen.
Tukenasi toimii kokoaikaisesti alan ammattilaiset, joten tässä hieno mahdollisuus myös vähemmän alan kokemusta omaaville vanhemmille. Valituille vanhemmille kuuluu asumusetu koska asuminen omakotitalossa on jatkuvaa ja edellyttää näin muuttoa kyseiseen omakotitaloon.

Lisätietoja luottamuksella tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelu Sirpa Kilpeläinen 050 338 4881, sirpa.kilpelainen@vmp.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksenne ja cv:t otsikolla ”vanhemmat” sirpa.kilpelainen@vmp.fi 28.2.2018 mennessä. Ja sitten se lause että hakemuksia käydään läpi heti ja täytetään kun sopivat henkilöt löytyvät.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.