(Poistunut julkaisusta)

Perhehoidon sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Harvoin tarjolla oleva mahdollisuus päästä osaksi hyvämaineista Espoon perhehoitoa!

Haemme työstään innostuneeseen ja vuorovaikutteiseen perhehoidon tiimiimme sosiaalityöntekijää. Espoon perhehoidossa on virkoja harvoin auki, koska tiimissämme työskentelee työhönsä sitoutuneita ja kokeneita sosiaalityöntekijöitä. Haettava sosiaalityöntekijä saa työtovereikseen kuusi pätevää sosiaalityöntekijää, perhehoidon koordinaattorin ja johtavan sosiaalityöntekijän. Espoon perhehoito on vakiintunutta ja nykyisellään hyvin toimivaa.

Perhehoidon työntekijät työskentelevät sijaisperheisiin sijoitettujen lasten, heidän vanhempiensa ja sijaisperheiden kanssa. Tiimillä on työssään tukena sijaishuollon sosiaaliohjaus, esimiehet, sihteeri, työnohjaus, koulutusta sekä todella hyvä työilmapiiri.

Tiimi on yhteistyökumppanien kanssa aiempina vuosina kehittänyt ja uudistanut perhehoidon toimintamallit ja rakenteet. Viimeisimpänä olemme kehittäneet Espoon oman Keinu-mallin sijoituksen alkuvaiheen työskentelyyn. Kyseessä on uudenlainen toiminnallinen koko lapsen perheyhteisöä korostava hyväksi todettu toimintamalli.

Nyt haussa oleva sosiaalityöntekijä saa hoidettavakseen hyvin hoidetun noin 30 lapsen asiakaspiirin, jota on kuuden vuoden ajan hoitanut sama, pätevä ja kokenut sosiaalityöntekijä. Toivomme saavamme hänen työtään jatkamaan perhehoidosta aidosti innostuneen ja siihen sitoutuvan sosiaalityöntekijän. Odotamme hakemustasi!

Työhön kuuluu matkustamista.

Työpaikan nimi: Espoon perhehoito

Työaika: 38 h 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivoitunutta, aktiivista ja sitoutunutta työotetta.

Arvostamme kokemusta perhehoidosta.